Skip to main content
Kinderoefentherapie Eigenwijs - Over ons

Over ons

Maak kennis met onze specialisten

Welkom! Wij zijn Sandra van der Sanden, Nancy Artz en Jorien van Santen, de oefentherapeuten van Kinderoefentherapie EigenWijs. Het is onze missie om kinderen te helpen, te laten groeien en zich (verder) te laten ontwikkelen, zodat zij zich beter in hun vel gaan voelen. Dat doen we graag op onze eigen(wijze) manier: door het plezier terug te brengen in datgene waar kinderen moeite mee hebben. Spelenderwijs gaan wij met uw kind aan de slag. Daarbij staan betrokkenheid, kwaliteit en écht kijken naar het kind centraal.

Kinderoefentherapie EigenWijs is gevestigd in Zaltbommel. We helpen kinderen zowel in onze praktijk als op school. Wij zijn allen HBO-opgeleid en gespecialiseerd in de kinderoefentherapie en voldoen aan de kwaliteitsnormen die de overheid stelt aan kinderoefentherapeuten.

Kinderoefentherapie Eigenwijs - Sandra van der Sanden

Sandra van der Sanden

“Ik ben Sandra, trotse eigenares van EigenWijs. Binnen onze praktijk behandel ik kinderen op het gebied van motoriek, schrijfproblemen en spelling. Ook houd ik me, samen met Nancy en Jorien, bezig met het runnen en (verder) vernieuwen van de praktijk. Het hooghouden van alle ballen, past goed bij mij. Ik hou van de hectiek en afwisseling binnen mijn werk. Daarnaast vind ik het mooi als ik kinderen zie groeien. Elk kind heeft recht op succeservaringen, en ik wil ze daar graag bij helpen. Binnen EigenWijs zijn we bereid hiervoor een stapje extra te zetten. We voelen ons betrokken en geven ons voor de volle 100%.”

Kinderoefentherapie Eigenwijs - Nancy Artz

Nancy Artz

“Ik ben Nancy en ik werk binnen EigenWijs als kinderoefentherapeut en sensorisch informatieverwerkingstherapeut. Al toen ik jong was, wist ik dat ik met mensen wilde werken. Mensen zijn allemaal uniek, en ieder heeft zijn eigen kwaliteiten en uitdagingen. Ik luister dan ook altijd aandachtig, ben geduldig en heb geen oordeel: ieder kind mag zichzelf zijn. Naast mijn werk in onze praktijk, werk ik op verschillende schoollocaties, waaronder het speciaal onderwijs. Ook ben ik werkzaam binnen de vroegbehandeling van Kentalis, een organisatie die (onder andere) ondersteuning biedt aan kinderen met een taalontwikkelingsstoornis. Binnen EigenWijs werken we ieder op onze ‘EigenWijze’ manier, maar altijd met veel betrokkenheid en plezier!”

Kinderoefentherapie Eigenwijs - Jorien van Santen

Jorien van Santen

“Ik ben Jorien en ik hou me binnen EigenWijs bezig met kinderoefentherapie, sensorische informatieverwerkingstherapie en slaapoefentherapie. Behalve in onze praktijk, werk ik ook op locatie op een basisschool. Hierbij vind ik het belangrijk dat een kind zich fijn voelt, durft te ervaren en ontdekken en zich spelenderwijs vaardigheden eigen maakt. Ik vind het een voorrecht dat ik de hele dag mag doen wat ik leuk vind! En ik vind het fijn als er door mijn werk meer begrip ontstaat voor de situatie van een kind bij ouders, het kind zelf, leerkrachten en eventuele andere betrokkenen. Mijn dag is goed als kinderen blij en trots de deur uitgaan, en we samen op weg zijn om hun doelen te behalen. Doordat we binnen EigenWijs meerdere specialisaties in huis hebben, kunnen we ieder kind bieden wat het nodig heeft!”

Kinderoefentherapie EigenWijs
Van Heemstraweg-West 2C, 5301 PA, Zaltbommel
KvK 84344253 - Beroepsvereniging VvOCM
0418 304 022   info@kinderoefentherapie-eigenwijs.nl

Algemene voorwaarden - KlachtenregelingVind ons op Google Maps

Kinderoefentherapie EigenWijs